Menu
Forums
New posts
Search forums
What's new
New posts
Latest activity
Log in
Register
What's new
Search
Search
Search titles and first posts only
Search titles only
By:
New posts
Search forums
Menu
Log in
Register
Install the app
Install
Help Support The Rugby Forum :
Forums
Other Stuff
Archived
Rugby World Cup 2015
Vuna named in Tonga squad
JavaScript is disabled. For a better experience, please enable JavaScript in your browser before proceeding.
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an
alternative browser
.
Reply to thread
<blockquote data-quote="AfakasiAssasin" data-source="post: 429545" data-attributes="member: 50580"><p>Tonga 30 man squad for Fiji Hooker 1. 'Aleki Lutui 2. Ephraim Taukafa 3. 'Aloisio 'Ilaisa Ma'asi Props 4. Soane Longopoa Tonga'uiha 5. Faka'anaua ki 'Alisona Taumalolo 6. Tonga Lea'aetoa 7. Taufa'ao Filise 8. Halani 'Aulika Locks 9. Joseph Tu'ineau 10. Kelekolio Paino Hehea 11. Sione Lamipeti Ngalu Timani 12. Lisiate Fa'aoso Blindside 13. Sione Ma'ake Kalamafoni 14. Tukulua 'Atu Lokotui Openside 15. Finau Maka (Captain) 16. Sione Fale ki he Fohe Vaiomo'unga No. 8 17. Viliami Suaesi Ma'afu 18. Samiu Kaufusi Vahafolau Halfback 19. Taniela Moa 20. Samisoni Fisilau 21. Tomasi Taufo'ou Palu First 5/8 22. Kurt Stanley Morath Centre 23. Andrew Kautonga Ma'ilei 24. Latu 'Alipate Fatafehi 25. Siale Vailea Piutau 26. Sukanaivalu Ikavuka Hufanga Wings 27. William Helu 28. Fetu'umoana Vainikolo 29. Viliame Volavola 'Iongi Fullback 30. Vungakoto Filimone Lilo Reserves in Tonga 1. Kisi Pulu 2. Joshua Lavamofa'oa Afu 3. Tevita Haniteli Ula 4. Viliami Pasuka Mapakaitolo 5. 'Amanaki Vatikani 6. Hudson Tonga'uiha 7. Mateo Vakatalau Malupo 8. Alaska Nikolasi Taufa 9. Semisi Fonua Telefoni I must say Tongas RWC squad is shaping up to be the strongest they've ever fielded (stronger perhaps than their 2007 squad). At their best and being as close as their gonna get to a home advantage, as I've stated they may cause an upset or two.</p></blockquote><p></p>
[QUOTE="AfakasiAssasin, post: 429545, member: 50580"] Tonga 30 man squad for Fiji Hooker 1. 'Aleki Lutui 2. Ephraim Taukafa 3. 'Aloisio 'Ilaisa Ma'asi Props 4. Soane Longopoa Tonga'uiha 5. Faka'anaua ki 'Alisona Taumalolo 6. Tonga Lea'aetoa 7. Taufa'ao Filise 8. Halani 'Aulika Locks 9. Joseph Tu'ineau 10. Kelekolio Paino Hehea 11. Sione Lamipeti Ngalu Timani 12. Lisiate Fa'aoso Blindside 13. Sione Ma'ake Kalamafoni 14. Tukulua 'Atu Lokotui Openside 15. Finau Maka (Captain) 16. Sione Fale ki he Fohe Vaiomo'unga No. 8 17. Viliami Suaesi Ma'afu 18. Samiu Kaufusi Vahafolau Halfback 19. Taniela Moa 20. Samisoni Fisilau 21. Tomasi Taufo'ou Palu First 5/8 22. Kurt Stanley Morath Centre 23. Andrew Kautonga Ma'ilei 24. Latu 'Alipate Fatafehi 25. Siale Vailea Piutau 26. Sukanaivalu Ikavuka Hufanga Wings 27. William Helu 28. Fetu'umoana Vainikolo 29. Viliame Volavola 'Iongi Fullback 30. Vungakoto Filimone Lilo Reserves in Tonga 1. Kisi Pulu 2. Joshua Lavamofa'oa Afu 3. Tevita Haniteli Ula 4. Viliami Pasuka Mapakaitolo 5. 'Amanaki Vatikani 6. Hudson Tonga'uiha 7. Mateo Vakatalau Malupo 8. Alaska Nikolasi Taufa 9. Semisi Fonua Telefoni I must say Tongas RWC squad is shaping up to be the strongest they've ever fielded (stronger perhaps than their 2007 squad). At their best and being as close as their gonna get to a home advantage, as I've stated they may cause an upset or two. [/QUOTE]
Verification
Post reply
Forums
Other Stuff
Archived
Rugby World Cup 2015
Vuna named in Tonga squad